Lasik, Lasek, Laser, Oogchirurgie, Eximerlaser

Laser Oog-Chirurgie
Info Center

Lasik, Lasek, Laser, Oogchirurgie, Eximerlaser
Lasers Behandelingen Complicaties Documenten
Oogziekten Alles over zien Zoeken op deze site Links


De WaveFront-methode
wavefront
De WaveFront-methode is de nieuwste aanvulling op de bestaande conventionele behandelmethoden zoals LASIK en LASEK. Ongeveer de helft van alle bril en/of contactlensdragers heeft naast de gewone refractieafwijking (ook wel genoemd ‘de aberraties van de lagere orde’) zoals bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijking, ook nog een fijnere afwijking. Deze afwijkingen worden ook wel ‘de aberraties van de hogere orde’ genoemd. Met de WaveFront-technologie (‘custom ablation’ of ‘gepersonaliseerde laserbehandeling’) kunnen refractieafwijkingen nog nauwkeuriger worden gecorrigeerd.
Met deze behandeling is het mogelijk om nog beter te zien dan u ooit met bril en/of contactlenzen zult zien.  De WaveFront-methode achten wij geschikt voor bijziendheid tot -7.00 dioptrieën, verziendheid tot +3.00 dioptrieën en cilinderafwijking tot 3.00 dioptrieën.

De WaveFront-behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd als aanvulling op de LASIK- of de LASEK/PRK-methode en is ook een goede oplossing als u te wijde pupillen in het donker heeft of als u ‘nachtblind’ bent. Via speciale onderzoeken kunnen wij bepalen of een WaveFront-behandeling in uw geval echt zinvol of noodzakelijk is.


Home
Contact

Laser Oog-Chirurgie
Info Center

Disclaimer
Site Map